پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد تجمیع پرونده احکام کیفری

پرسش :

من در سال ۹۱ به جرم مواد مخدر به زندان افتادم که بعد از دوسال با سند آزاد شدم و بعد به ۱۵ سال حبس محکوم شدم. مجدداً در سال ۹۵به همان جرم دستگیر و بعد از دو سال و سه ماه حکم به ۱۵سال حبس و مقداری جریمه محکوم شدم. در دادگاه هم ابراز کردم که پرونده ای از قبل دارم. و لی زمانی که حکم را ابلاغ کردند دادگاه نوشته بود فاقد سابقه کیفری و من حدود ۶ماه پیش تقاضای ادغام پرونده ها نمودم. ولی جوابی نیامده به نظر شما الان چه حکمی صادر میشه؟ راستی در پرونده دوم تقاضای تسلیم حکم نمودم و زندانیم به ۱۲ سال کاهش یافت؛ حال من چکار کنم پرونده ام یکی بشه و آیا خود دادگاه نباید این کار را میکرد زمان رای صادر کردن دو پرونده را یکی میکرد؟

پاسخ :
بله در صورت تکرار جرم حداکثر تا 2 جرم تا قبل از توقف اجرای مجازات و یا اعاده حیثیت دادگاه بایستی صرفاً مجازات اشد را اعمال نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان