پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد گرفتن عکس بطور مخفیانه

پرسش :

یه نفر از من و دوستانم در رستوران به طور مخفیانه عکس گرفته و این عکس رو منتشر کرده است. آیا میتونیم شکایت کنم؟ مجازاتش چیه؟

پاسخ :
تهیه عکس صرفاً در برخی موارد جرم هست مثلا «تهیه فیلم یا عکس از محل‌هایی که اختصاصی بانوان بوده و آنها فاقد پوشش مناسب می‌باشند مانند حمام‌ها و استخرها و یا تکثیر و توزیع آن ممنوع است». در موارد عادی که جرم انگاری نشده هست اگر از بابت تهیه فیلم ضرر و زیان به کسی وارد شود زیان دیده می تواند نزد دادگاه مطالبه ضرر و زیان نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان