پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد شکایت از اداره برق

پرسش :

بنده در زمین مسکونی روستایی یک باب منزل بنا کردم الان به علت عبور سیم برق از روی ملک شخصی بنده، اداره برق اجازه دیوار چینی برای حیاط را به من نمیدهد، میخواستم بدونم چه راه حلی وجود دارد؟

پاسخ :
برای این منظور بایستی به دادگاه عمومی محل مراجعه نموده و شکایت خود را تقدیم نمایید. اما بهتر است قبل از شکایت تلاش به اداره برق مراجعه نموده و از طریق اداره اختلاف را حل نمایید. در صورت حل نشدن به دادگاه مراجعه نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان