پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد سرقت از منزل

پرسش :

روز جمعه ۲۲ تیر ۱۳۹۷ دزد وارد منزل ما شده و تمام پول و طلاها را به سرقت بردند. طی برآورد مالی بیش از ۲۰۰ میلیون بوده است. با اینکه مراحل شکایات را انجام داده ام، ولی ماموران اگاهی هیچ توجهی نسبت به شکایات ما ندارند. اداره آگاهی میگه شما خودتون برید دوربین رو چک کنید مورد مشکوک دیدید بیارید برای ما. الان باید به کی شکایت کنیم و کدوم ارگان رو بریم؟

پاسخ :
شما می توانید تحت عنوان سرقت نزد کلانتری و یا دادسرای محل وقوع جرم مراجعه نموده و از بابت سرقت شکایت نمایید. و در صورتی که در مورد این سرقت به شخصی مظنون هستید مشخصات آن را در شکایت نامه درج نمایید. در هر صورت در این مورد کلانتری و یا دادسرای محل موظف به رسیدگی هستند.

منبع: گروه حقوقی میزان