پنجشنبه، 24 مهر 1399

انتساب دیوانهاى شعر به ائمه (ع)

پرسش :

نظر جناب عالى راجع به دیوانهاى شعرى که به ائمه (ع) نسبت داده مى شود، چیست؛ مثل دیوان شعر منسوب به امام على (ع)، دیوان شعر منسوب به امام حسین (ع) و دیوان شعر منسوب به امام هادى (ع)؟ نسبت دادن این دیوانها...

پاسخ :
این نسبت، ثابت نشده است.

منبع: یکصد و یک سوال و جواب پیرامون حقوق مالکیت فکری از نگاه فقهی، محمد اسحاق فیاض، مترجم: سرور دانش، ناشر: دبیرخانه کنگره تجلیل از مقام علمی آیت الله العظمی فیاض، 1392 ش.