جمعه، 16 آبان 1399

حکم خارج کردن بچه‌های طلاق از کشور چیست؟

پرسش :

2 سال پیش به صورت توافقی از همسرم جداشده و حضانت 2 دخترم طبق حکم دادگاه با توجه به شرایط، به من رسید و همسر سابقم هرگونه حق در مورد حضانت را کتبا از خود سلب نموده و در مورد ملاقات توافق شفاهی نمودیم. اینک با توجه به سن 11 سالگی فرزندانم و قصد مهاجرت به خارج از کشور، آیا از لحاظ قانونی همسر سابقم در مورد مهاجرت من و فرزندانم و حضانت ایشان میتواند اقدامی کند یا نه؟

پاسخ :
معمولاً در احکام دادگاه ها در مورد حق حضانت به یکی از والدین به طرف دیگر حق ملاقات در زمان های مشخصی داده می شود بنابراین به نظر می رسد اگر پرسش کننده محترم قصد مهاجرت به کشوری دیگر را داشته باشد، حق طرف مقابل برای ملاقات فرزندان در معرض تضییع قرار خواهد گرفت، لذا به نظر می رسد که بتواند از دادگاه تقاضای ممنوع الخروجی فرزندان را داشته باشد.

منبع: میزان آنلاین