جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل غسل: سوال شصت و دو

پرسش :

خانم هایی که در حال عادت هستند می توانند قرآن یا نماز مستحبی بخوانند؟

پاسخ :
خانم هایی که در ایام ماهانه هستند به جز سوره های: حم سجده، فصلت، النجم و علق -که سجده واجب دارند- می توانند بقیه قرآن را تلاوت نمایند و اینکه در رساله هانوشته شده که خواندن قرآن کراهت دارد یعنی اینکه ثواب کمتری نسبت به ایام طهارت دارد نه اینکه مجاز نباشد. ولی نمازها را که شرط آن طهارت است در ایام عادت نمی توان انجام داد چه نماز واجب باشد و چه مستحب.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام