جمعه، 23 آبان 1399

بلوغ دختران و ناتوانی در روزه گرفتن

پرسش :

دخترانى که تازه به سن تکلیف رسیده‌‏اند و روزه گرفتن بر آنها مقدارى مشکل است، چه حکمى‌ دارند؟ آیا سن بلوغ شرعى دختران اکمال نه سال قمرى است؟

پاسخ :
بنا بر نظر مشهور، بلوغ شرعى دختران همان تکمیل نه سال قمرى است که در این هنگام روزه بر آنها واجب است و ترک آن به مجرد بعضى از عذرها جایز نیست، ولى اگر روزه گرفتن براى ایشان ضرر داشته باشد یا تحمل آن برایشان همراه با مشقت زیاد باشد، افطار براى آنها جایز است.

منبع: حوزه نت