جمعه، 23 آبان 1399

خوردن غیرعمدی روزه دار بعد از اذان صبح

پرسش :

اگر از دوستمان بپرسیم اذان صبح شده یا نه و او بگوید نشده و ما بخوریم بعد معلوم شود که اذان شده بود حکم روزه چیست؟

پاسخ :
اگر بدون آن که تحقیق کند صبح شده یا نه، یا بعد از تحقیق، شک یا گمان کند که صبح شده است و کاری که روزه را باطل می کند انجام دهد، بعد معلوم شود صبح بوده روزه باطل است و اگر روزه ماه رمضان است تنها قضا دارد. ولی اگر بعد از تحقیق یقین کند صبح نشده، و چیزی بخورد، بعد معلوم شود که صبح بوده، روزه اش صحیح است.

منبع: سایت هدانا