جمعه، 23 آبان 1399

نحوه پاسخ دادن جواب سلام در حین نماز

پرسش :

نحوه پاسخ دادن جواب سلام در حین نماز چگونه است؟

پاسخ :
در حال نماز، انسان نباید به دیگرى سلام کند و اگر دیگرى به او سلام کند، باید طورى جواب دهد که سلام مقدّم باشد؛ مثلًا بگوید: «السَّلامُ عَلَیْکُمْ» یا «سَلامٌ عَلَیْکُم» و نباید «عَلَیْکُمُ السلامْ» بگوید.

باید جواب سلام را چه در نماز یا در غیر نماز فوراً بگوید و اگر عمداً یا از روى فراموشى جواب سلام را به قدرى طول دهد، که دیگر جواب آن سلام حساب نشود، در نماز نباید جواب بدهد و در غیر نماز هم، جواب دادن واجب نیست.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام