جمعه، 23 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله فاضل لنکرانی (ره): سوال پنج

پرسش :

آیا زوج مى تـواند مهریه همسر خـود را آموزش تلاوت قرآن قرار دهد و در صـورت مشیت بـودن، اگر مرد تلاش خـود را انجام داد ولى زن به جهت کند ذهـن بـودن یـا کمبود استعداد، نتوانست یاد بگیرد، وظیفه زوج چیست؟

پاسخ :
بلى مى تـواند مهریه را آموزش قرآن قرار دهد و در فرض سـوال به هر مقدار که یاد گرفته ولو چند سـوره کـوچک باشد کفایت مى کند، در صـورتى که بیشتر از آن امکان نداشته باشد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام