جمعه، 23 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله گلپایگانی (ره): سوال نه

پرسش :

کفـن هایى که به آنها آیات قرآن نوشته شده است، اغلب مى گویند که نباید به بـدن میت پـوشید و بایـد همانطـور زیر سر میت گذاشت و یا آنکه روى میت کشیده شـود. و عده دیگر مى گویند، اول کفـن سفید که آیات قرآن ندارد و بعد کفنـى که آیات قرآن دارد پـوشیـده شود، حال اگر چلـوار یافت نشـود آیا به تنهایى ممکـن است کفـن نوشته به آیات را بر میت پـوشید یا خیر؟ و با ایـن وصف بـى احتـرامى به آیـات قـرآن نمى شـود؟

پاسخ :
احتیاطا باید بطورى کفن هاى نوشته شده به آیات قرآن و دعا به بدن میت پـوشانده شود که یقیـن به نجس شدن آنها حاصل نشود، بلکه در معرض نجـس شدن هـم نباشد. به ایـن نحـو که وقتى میت در قبر قرار مى گیرد، نـوشته طرف چپش باشد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام