يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام قرآنی | استفتاء از مقام معظم رهبری: سوال سی و هفت

پرسش :

وظیفه شرعى شخصى ـ به خصوص مدرس قرآن کریم ـ که مى بیند امام جماعت از لحاظ قواعد تجوید دچار اشتباه مى گردد، چیست؟ در حالـى که این شخص در معرض تهمت زیادى به سبب عدم مشارکت در جماعت قرار گرفته است.

پاسخ :
اگر قرائت امام جماعت در نظر ماموم صحیح نباشد و نتیجه آن درست نبودن نماز وى از دید ماءموم باشد، اقتداء به وى جایز نیست ولکـن ممانعتى از مشارکت شکلى (ظاهرى) به خاطر غرض عقلایى وجود ندارد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام