دوشنبه، 26 آبان 1399

آیا با ازدواج مجدد شوهر، زن از حق طلاق بهره‌مند خواهد شد؟

پرسش :

همسرم قریب نه ماه پیش بدون اجازه ازدواج مجدد کرده، من شکایت کردم ولی به خاطر درخواست اعسار یک ماه پیش دادگاه خانواده تشکیل شده، یارانه من را همسرم می بره و برای همسر دومش خرج می کنه درصورتی که من محتاجم. در دادگاه اول فقط دلیل طلاق مطرح شد، چطور می تونم یارانه ام را جدا کنم؟

پاسخ :
ازدواج مجدد مرد بدون اجازه از همسر دارای ضمانت اجرای قانونی است؛ ضمن اینکه با ازدواج دوم همسرتان، برای شما حق طلاق ایجاد خواهد شد.

یارانه شما نیز از طریق دادخواست حقوقی قابل مطالبه می باشد. همچنین امکان جداسازی یارانه از طریق فرمانداری و پلیس + ۱۰ وجود خواهد داشت.

منبع: میزان آنلاین