چهارشنبه، 12 آذر 1399

معدوم نمودن ماسک و دستکش استفاده شده توسط فرد مبتلا به کرونا

پرسش :

آیا ماسک و دستکش استفاده شده توسط فرد مبتلا به کووید 19 باید خارج از خانه دور انداخته شود؟

پاسخ :
با توجه به شواهد موجود، توصیه ای برای ضرورت دور انداختن فوری ماسک فرد بیمار در خارج از خانه وجود ندارد. باید دستمال‌ کاغذی یا دستکش‌ و ماسکی که در خانه توسط فرد بیمار یا مشکوک به بیماری استفاده می‌شود را در کیسه‌ای جدا از زباله‌های عادی قرار داده و سپس آن را محکم بسته  و به سطل زباله منتقل کرد تا از انتشار ویروس جلوگیری شود. این کیسه های بسته شده می توانند در ظروف زباله معمولی انداخته شوند. در صورتی که چنین پسماندهایی با دقت بسته بندی شوند، از ایمنی کارگر جمع آوری اطمینان حاصل خواهد شد. پس از جابجا کردن کیسه ها و هر گونه دفع آنها، شستن کامل دستها با آب و صابون یا استفاده از ضد عفونی کننده های حاوی الکل ضرورت دارد.

منبع: paydarymelli.ir