چهارشنبه، 12 آذر 1399

افراد دچار معلولیت و خطر ابتلا به کرونا

پرسش :

آیا افراد دچار معلولیت، جزو گروه پرخطر ابتلا به بیماری کووید 19 محسوب می‌شوند؟

پاسخ :
به طور کلی افراد دارای معلولیت (مانند بیماری پارکینسون، بیماری های عصبی حرکتی، بیماری ام اس، افراد دچار فلج مغزی) در معرض خطر متوسط ابتلا به بیماری کووید 19 قرار دارند و از نظر بالینی آسیب پذیر هستند. اشخاصی که به افراد دچار معلولیت و ناتوانی خدمات ارائه می دهند و از آن ها نگهداری می کنند، باید نکات بهداشتی لازم را رعایت کنند. از جمله هنگام ورود به خانه فرد معلول و قبل و بعد از تماس با بدن او (به عنوان مثال در حین پانسمان، حمام کردن، جابجا کردن، توالت بردن، غذا دادن، تعویض لباس یا شستن لباس های وی) باید دست های خود را با آب و صابون بشویند. اشیا و سطوحی که به طور مکرر لمس می‌شوند را ضدعفونی کنند و همچنین تجهیزاتی نظیر صندلی چرخ‌دار، اسکوتر، واکر، عصا، مخازن و لوله اکسیژن و سایر وسایل کمکی فرد معلول را به روش مناسب ضدعفونی کنند. اگر فرد مراقب با بیمار مبتلا به کووید 19 در تماس است باید در حین ارائه خدمات به فرد معلول از ماسک و دستکش استفاده کند.

منبع: paydarymelli.ir