چهارشنبه، 12 آذر 1399

جلوگیری از انتقال ویروس کرونا در هنگام استفاده از آسانسور

پرسش :

چطور می‌توانیم از انتقال ویروس کرونای جدید در هنگام استفاده از آسانسور جلوگیری کنیم؟

پاسخ :
رعایت نکات بهداشتی، از قبیل استفاده از ماسک، ضدعفونی کردن آسانسور، تکیه ندادن به دیواره ها و نحوه ایستادن در مقابل در، عدم تماس دست با چشم ودهان و بینی، استفاده از وسایلی مثل دستمال کاغذی برای لمس دستگیره های در و دکمه های آسانسور احتمال انتقال ویروس کرونای جدید را در این محیط بسته کم می کند.

منبع: paydarymelli.ir