دوشنبه، 15 دی 1399

قطعی ترین راه تشخیص ویروس کرونا

پرسش :

قطعی ترین راه تشخیص ویروس کرونا چیست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر پیام طبرسی، فوق تخصص ریه و مدیر بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری:

قطعی ترین راه تشخیص این بیماری، تست PCR و در زمان بروز علائم و شواهد بیماری، سی تی اسکن ریه است و لزومی بر سی تی اسکن مکرر بدون تجویز پزشک نیست. هر سی تی اسکن 180 برابر عکس برداری اشعه به فرد می‌تاباند و این عمل می‌تواند موجب بروز سرطان در آینده شود.

منبع: خبرگزاری برنا