دوشنبه، 15 دی 1399

میزان کشندگی ویروس کرونا جدید در مقایسه با سارس

پرسش :

میزان کشندگی ویروس کرونا جدید در مقایسه با سارس، مرس و چهار ویروس کرونا که عامل سرماخوردگی هستند، چقدر است؟

پاسخ :
ما هنوز نمی توانیم این موضوع را به طور قطعی تعیین کنیم زیرا در ابتدای شیوع یک بیماری جدید از آنجایی که بسیاری از موارد خفیف تشخیص داده نمی شوند، میزان مرگ و میر بیش از حد واقعی تخمین زده می شود. همچنین برخی افراد مبتلا به کرونا ممکن است بدون علامت باشند – به این معنی که ویروس همیشه شناسایی نمی شود و بنابراین ثبت نمی شود.

میزان مرگ و میر ناشی از آنفلوانزا، ۰.۱ درصد است، اما از آنجا که کرونا بسیار جدید است هنوز نمی توان به طور قطع گفت که چه تعداد از موارد کشنده هستند.
​​​​​​​
معمولاً گفته می شود که در یک سال مشخص و بدون هیچ عارضه ای ، آنفلوانزا ۵۰۰۰۰۰ نفر را به کام مرگ می کشاند. میزان مرگ و میر برای Sars-Cov-2 در مقایسه با چهار ویروس کرونای تنفسی بالاتر است. اگرچه در مقایسه با سارس (۶/۹ درصد) و مرس (۴/۳۴ درصد)، کرونا نرخ مرگ و میر کمتری را نشان می دهد اما چون شیوع گسترده تری دارد، تعداد کل مرگ های ناشی از آن بیشتر است.

​​​​​​​منبع: darmankade.com