جمعه، 24 بهمن 1399

احکام مسائل متفرقه | صدقه: سوال هفت

پرسش :

مدت چند سال است که از فامیل صدقه امام زمان جمع می کنم و به اشخاصی که از‏‎ ‎‏نزدیک آن ها را می شناسم می دهم، خانواده ای هستند که از نظر غذا و تا حد خیلی کم‏‎ ‎‏از حیث پوشاک می توانند خود را اداره کنند، ولی به علت حدود 200000 تومان قرض‏‎ ‎‏که دارد نمی تواند آن طور که در شأنش هست ظاهر زندگیش را درست کند و هیچ‏‎ ‎‏کس هم جز من و شوهرم که برادرش می شود از زندگی او خبر ندارد و تا آن جایی‏‎ ‎‏می توانیم خودمان کمک می کنیم ولی چون وضع مالی خودمان هم خیلی خوب نیست‏‎ ‎‏آیا می توانم از این صدقه ها به مقداری که آبروی آن ها از نظر ظاهر حفظ شود‏‎ ‎‏خرج کنم؟ ‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، اگر صدقه است و فقیر هستند می توانید به آن ها بدهید و اگر‏‎ ‎‏سهم امام است باید اجازه بگیرید.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.