شنبه، 25 بهمن 1399

ابن صبّاغ و جریان شهادت امام باقر (علیه السلام)

پرسش :

ابن صبّاغ مالکى چه روایتى را درباره شهادت امام باقر (علیه السلام) نقل مى کند؟

پاسخ :
ابن صبّاغ مالکى مى گوید: «امام باقر(علیه السلام) وصیت نمود تا در لباسى که در آن نماز به جاى مى آورده، کفن شود. و از فرزندش جعفر صادق(علیه السلام) روایت شده که فرمود: من نزد پدرم بودم در آن روزى که از دنیا رحلت نمود، حضرت به امورى از جمله غسل و تکفین و تدفین وصیت نمود... .

گفته مى شود که آن حضرت را در زمان ابراهیم بن ولید بن عبدالملک سمّ دادند»(1).

قبر آن حضرت در بقیع است و آن حضرت را در همان قبّه اى(2) دفن کردند که عباس عموى پیامبر(صلى الله علیه وآله) و پدرش على بن الحسین و عموى پدرش حسن بن على(علیهم السلام) را در آنجا دفن کردند.

پی‌نوشت‌ها:
(1). الفصول المهمة، ص 220.
(2). البته خواننده محترم مى داند که این قبّه سال ها است توسط وهابیت تخریب شده است.

​​​​​​​منبع: اهل بیت از دیدگاه اهل سنت، على اصغر رضوانى، مسجد مقدس جمکران، قم ، 1385 ه.ش، ص 90.