يکشنبه، 3 اسفند 1399

برگزاری اعتکاف در مسجد شهرک

پرسش :

چرا اعتکاف در مسجد شهرک برگزار نمی‌شود، مگر نمی‌شود در شهرهای کوچک عبادت خدا را انجام داد؟

پاسخ :
برقراری مراسم اعتکاف در هر شهری چه بزرگ و چه کوچک و حتی روستایی که مسجد جامع داشته باشد، صحیح است و این به مردم آن شهر بستگی دارد. در شهرکی که زندگی می‌کنید می‌توانید در مسجد جامع شهرک (اگر شهرک مسجد جامع داشته باشد) اعتکاف نمایید. منظور از مسجد جامع مسجدی است که قشرهای مختلف مردم شهر در آن شرکت می‌کنند.(۱)

پی‌نوشت‌:
۱. آیت الله مکارم شیرازی، استفتاآت، ج ۲، س ۴۵۶.