دوشنبه، 11 اسفند 1399

اقتدا به شخصی که تهمت زده

پرسش :

امام جماعت مسجد ما به یکی از نمازگزاران تهمت زده و علیرغم اصرار بر اثبات، در صدد اثبات آن نیز بر نیامده، آیا می‌توان به او اقتدا نمود؟

پاسخ :
اگر می‌دانسته که این کار تهمت و حرام است فاسق بوده و اقتدا به او باطل است. ولی اگر قبلاً عادل بوده و حجت نداریم که این کارش معصیت باشد، باید حمل بر صحت کرد و به عدالت او ضربه نمی‌زند. در هر صورت اگر کسی از گناهان به خاطر ملکه عدالت اجتناب و از گناه توبه کند عادل است.

منبع: zanjani.net