دوشنبه، 11 اسفند 1399

امام جماعت غیر روحانی در صورت دسترسی به روحانی

پرسش :

در صورت بودن روحانی یا امکان دسترسی به روحانی آیا اقامۀ نماز جماعت در مسجد توسط غیر روحانی صحیح است؟

پاسخ :
سزاوار است با وجود روحانی، که به جز امامت، مدیریت سایر شؤون دینی را نیز می‌تواند عهده‌دار باشد، غیر او امامت را به عهده نگیرد و اگر موجب هتک روحانیت یا روحانی مورد نظر شود جایز نیست و در صورت اخیر به احتیاط نمازش باطل است.

منبع: zanjani.net