سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

شک در خون بودن و لکه‌بینی بدون فاصله از خون حیض

پرسش :

در ادامۀ خون حیض، بدون این‌که پاکی فاصله شود لک‌هایی دیده می‌شود که عرفاً شک می‌شود خون است یا غیر خون در این صورت چه وظیفه‌ای دارند؟ در ادامۀ خون حیض بدون این‌که خون قطع شود زن لکه‌ای می‌بیند که نمی‌داند خون است یا نه، در این صورت اگر استصحاب خون ‌کند درست است؟

پاسخ :
1. اصل خون بودن باید احراز شود البته اگر قرمزی یا زردی ببیند که شک در خون بودن آن کند حکم به خون بودن آن می‌شود.

2. استصحاب جاری است.

​​​​​​​منبع: zanjani.net