سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

نماز و روزه بدون انجام غسل حیض با جهل به وجوب آن

پرسش :

زنی نمی‌دانسته که بعد از پاک شدن از حیض، باید غسل کند، و مدتی نماز و روزه را بدون غسل انجام داده است، حکم این نماز و روزه‌ها ‌‌‌چیست؟

پاسخ :
نمازها را باید قضا کند. روزۀ غیر ماه رمضان وی صحیح است ولی روزۀ ماه رمضان آن صحیح نیست مگر آن‌که در ندانستن وجوب غسل معذور بوده باشد.

شایان ذکر است که انجام هر غسل واجب یا غسل مستحبی که استحباب آن ثابت شده باشد از غسل حیض کفایت می‌کند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net