سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

مقدار پنبه برای تعیین اقسام استحاضه

پرسش :

در تعیین اقسام استحاضه آیا اندازه‌ای برای مقدار پنبه وجود دارد و یا این‌که به هر مقدار باشد کفایت می‌کند؟ آیا می‌توان برای این کار از وسایل دیگری مانند پارچه یا غیر آن استفاده کرد؟

پاسخ :
میزان‌همان مقدار متعارف نزد زنان است و اگر پارچه و غیر آن، همان اثر پنبه را در نفوذ پذیری و غیر آن داشته باشد استعمال آن جایز است.

منبع: zanjani.net