سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

دو بار خون دیدن در یک ماه در غیر ایام عادت ماهانه

پرسش :

صاحب عادت ماهیانه، وقتیه که همیشه ماهى یک بار حیض مى‌شده است اگر در یک ماه دو بار خون ببیند که هر دو خارج از ایام عادت او باشد کدام حیض است؟

پاسخ :
اگر فاصلۀ بین دو خون، ده شبانه‌روز باشد هر دو خون حیض است، همچنین است اگر فاصله کمتر از ده شبانه‌روز باشد ولی مجموع دو خون کمتر از ده شبانه‌روز باشد، وگرنه از ابتدا به اندازۀ عدد عادت یکی از خویشانش در همان سن و سال، خون‌ها را حیض قرار می‌دهد و اگر از خون اول این عدد تکمیل نشد از خون دوم تکمیل می‌کند و بقیه استحاضه است البته مستحب است تا تکمیل ده شبانه‌روز بنا بگذارد که خون‌ها حیض است و بعد از آن خونی که می‌بیند استحاضه است.

منبع: zanjani.net