سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

خون کمتر از سه روز و پاک شدن و دوباره خون دیدن

پرسش :

اگر کمتر از سه روز خون تیره ببیند و سپس پاک شود و بعد سه روز دوباره خون تیره ببیند کدام حیض است؟

پاسخ :
همۀ خون‌ها حیض است مگر در دو فرض:

1. در صاحب عادت وقتیه اگر مدت پاکی کمتر از ده شبانه‌روز باشد خونی که بعد از آخر وقت خون حیض دیدنش می‌بیند استحاضه است بنابراین اگر مثلاً بین سه تا پنج روز خون می‌دیده خونی که روز ششم می‌بیند استحاضه است.

2. در صاحب عادت وقتیه اگر مدت پاکی ده شبانه‌روز یا بیشتر باشد خونی که در غیر وقت می‌بیند استحاضه است بله اگر مثلاً در وقت حیضش خون ندیده و بعد از وقت حیضش خون اول را دیده و بعد از پاکی دوباره خون دیده هر دو خون حیض است.

منبع: zanjani.net