چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

میّتی که خون از او قطع نمی‌شود

پرسش :

اگر فردی در اثر تصادف کشته شده باشد و خون از او جاری شود به گونه‌ای که بعد از غسل میّت هم جریان خون ادامه یابد، تکلیف چیست؟ اگر کفن نجس شود چه باید کرد؟

پاسخ :
باید بدن میّت را تطهیر نمایند و در حد امکان کاری کنند که بدن یا کفن میّت نجس نشود. مثلاً آن قسمت را بدوزند اما در صورت نجاست کفن، باید آن را تطهیر یا تعویض نمایند. البته اگر با بریدن مقدار متنجس، کفن از مقدار واجب کمتر نمی‌شود می‌توانند مقدار متنجس کفن را جدا کنند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net