چهارشنبه، 5 خرداد 1400

نماز برای شخص فاقد هوش و حواس

پرسش :

شخص مریضی که سکته کرده و الان فاقد هوش و حواس است، وظیفۀ او نسبت به نماز چیست؟

پاسخ :
در صورتی که این اختلال حواس به حدی نیست که مخاطب به تکلیف به انجام نماز نشود باید نمازها را بجا آورد و اگر بجا نیاورد باید قضا کند و اگر اختلال حواس وی به اندازه‌ای است که نمی‌توان وی را مکلّف کرد، تکلیفی نسبت به نماز ندارد.

​​​​​​​منبع: zanjani.net