چهارشنبه، 5 خرداد 1400

وصیت میّت به خرج ثلث در امور خیر و صرف آن جهت نماز و روزه او

پرسش :

اگر شخصی وصیت کند که از ثلث مالش در راه خیر خرج کنند، آیا وصی می‌تواند از ثلث، برای نماز و روزه میّت هزینه کند؟ آیا فرقی بین نماز و روزۀ یقینی که برعهدۀ پسر بزرگ است با نماز و روزۀ احتیاطی هست؟

پاسخ :
در هر دو فرض نمی‌تواند مگر این‌که ثابت شود مراد وی از کارهای خیر این‌گونه کارها هم بوده است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net