چهارشنبه، 5 خرداد 1400

قبول نماز استیجاری بدون تعیین زمان

پرسش :

برای انجام یک سال نماز و روزۀ مرحومی اجیر شده‌ام؛ ولی زمان مشخّصی برای انجام این کار تعیین نشد و اکنون سال‌ها از زمان اجاره می‌گذرد و اجاره دهنده نیز فوت کرده است، فعلاً وظیفه‌ام چیست؟

پاسخ :
در اجاره لازم است زمان مشخص باشد وگرنه اجاره باطل است. اگر اطمینان به رضایت به تصرّف در مقابل نماز خواندن به این شکل نداشته‌اید، به ورثۀ وی ضامن هستید و اگر ورثه به خواندن نماز در قبال آن پول راضی نیستند، پول را به آن‌ها برگردانید و در کاهش فاحش ارزش پول با ایشان مصالحه کنید.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net