چهارشنبه، 5 خرداد 1400

وظیفه اجیر در چگونگی انجام نماز استیجاری

پرسش :

در نماز و روزۀ استیجاری، اجیر باید افعال را مطابق نظر مرجع تقلید خودش انجام دهد یا مرجع تقلید میّت (به این اعتبار که از جانب او قصد می‌کند ونایب اوست)؟ اگر مجتهد منوب عنه را نشناسد، تکلیف چیست؟

پاسخ :
از نظر مرجع تقلید خودش نباید مرتکب کار حرامی‌ شود ولی رعایت فتوای مرجع تقلید میّت در اموری که دخیل در صحت عبادت است لازم است و اگر دسترسی به مستأجر نداشته باشد تا سوال کند یا نخواهد سوال کند، باید بین جمیع محتملات احتیاط کند و اگر احتیاط حرجی باشد و دسترسی نداشته باشد، مطابق گمان عمل کند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net