چهارشنبه، 5 خرداد 1400

فوت اجیر پیش از انجام نماز استیجاری

پرسش :

پدر این جانب مقداری نماز استیجاری گرفته بودند و متاسفانه قبل از انجام آن‌ها فوت کردند. آیا بر فرزندان او واجب است آن‌ها را بجا آورند؟

پاسخ :
چنان‌چه در اجاره تصریح نشده که دیگری هم می‌تواند نماز را بجا آورد؛ باید اجرت مقدار باقی‌مانده را از مال او به ولی‌ میّت بدهند و اگر تصریح شده که دیگری هم می‌تواند نماز را انجام دهد، باید ورثه‌اش از مال او نایب بگیرند یا خودشان آن‌ها را انجام دهند، اما اگر مال نداشته باشد بر ورثۀ او چیزی واجب نیست؛ مگر بر پسر بزرگ‌تر که بنا بر احتیاط باید آن نمازها را بجا آورد یا برای انجام آن نایب بگیرد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net