دوشنبه، 24 خرداد 1400

تقدیم نماز عصر بر ظهر و عشا بر مغرب

پرسش :

آیا نماز کسی که نماز دوم را بر اوّلی مقدّم داشته، مثلاً نماز عشا را پیش از مغرب خوانده، صحیح است؟

پاسخ :
اگر سهواً نماز عصر را مقدّم داشته و بعد از تمام شدن نماز متوجه شده، نمازش صحیح است. ولی نماز خوانده شده را ظهر قرار دهد و بعد، نماز عصر را بخواند؛ البته اگر نمازش شکسته است و در وقت اختصاصی نماز اوّل متوجه شود باید نماز ظهر را رجاءً بخواند و پس‌از آن نماز عصر را بجا آورد و اگر نماز عصر را در وقت مشترک خوانده یک نماز به قصد مافی‌الذّمه بخواند.

و اگر نماز عشا را قبل از نماز مغرب خوانده باید بعد از نماز مغرب دوباره نماز عشا را بخواند.

منبع: zanjani.net