دوشنبه، 24 خرداد 1400

کیفیت حرکت دست‌ها در موقع گفتن تکبیر

پرسش :

کیفیت حرکت دست‌هادر موقع گفتن تکبیرةالإحرام و تکبیرهای بین نماز چگونه است؟ آیا موقع گفتن تکبیر، دست را مقابل گوش قرار داده بعد تکبیر را بگوییم یا موقع گفتن تکبیر دست را بالا ببریم وبا پایان یافتن تکبیر دست را مقابل گوش قرار دهیم؟

پاسخ :
دلیل معتبری در این زمینه نداریم؛ مهم بالا بردن دست‌هادر هنگام تکبیرةالاحرام است.

منبع: zanjani.net