دوشنبه، 24 خرداد 1400

حکم خواندن نماز به غیر زبان عربی

پرسش :

حدود یک سال است که به دین اسلام مشرف شده‌ام. با توجّه به این‌که روس زبان هستم و هنوز نتوانستم عربی را به‌طور کامل آموزش ببینم، آیا می‌توانم نماز را به زبان روسی بخوانم؟

پاسخ :
خیر، تا زمانی که به‌صورت صحیح فرا نگرفته‌اید به عربی غلط هر طور که می‌توانید بخوانید و احتیاط مستحب آن است که نماز را به جماعت بجا آورید.

منبع: zanjani.net