دوشنبه، 24 خرداد 1400

کیفیت اشاره برای رکوع و سجود نماز

پرسش :

برای معذور و کسی که حین راه رفتن نماز مستحبی می‌خواند، مقدار خم کردن سر برای صدق رکوع و سجده چه مقدار است؟ آیا باید در اشاره برای رکوع، سر را کمتر از حالت اشاره به سجده خم کرد یا این‌که اگر مقدار خم کردن سر، در هر دو یک‌سان باشد، کافی است؟

پاسخ :
اگر بدون تحمل حرج نتواند به اندازه صدق رکوع و سجود خم شود، اشاره به هر اندازه کافی است و بهتر این است که مقدار اشاره برای سجده کمی بیشتر از رکوع باشد.

​​​​​​​منبع: zanjani.net