دوشنبه، 24 خرداد 1400

حکم اشتباه خواندن اذکار مستحبی نماز

پرسش :

آیا اشتباه خواندن یا از مخرج ادا نکردن اذکار مستحبی نماز، سبب بطلان آن می‌شود؟ آیا نمازهایی را که خوانده باید قضا کند؟

پاسخ :
اگر عرفاً مدح یا دعا بر آن صادق بوده نمارش صحیح است. در غیر این صورت هم اگر آن‌ها را صحیح می‌دانسته و چنین اشتباهی متعارف باشد، نمازهای قبلی صحیح است. البته اگر اذکار خاص با علم و عمد غلط خوانده شود، نماز باطل می‌شود.

​​​​​​​منبع: zanjani.net