دوشنبه، 24 خرداد 1400

وظیفه شخص با وجود مشقت قیام و قعود در نماز

پرسش :

کسی که مشکل ایستادن و نشستن دارد و موقع نماز، قیام و قعود برایش مشقت دارد، چگونه باید نماز بخواند؟

پاسخ :
اگر قادر بر یکی از رکوع یا سجود کامل باشد، ظاهراً مخیر است و می‌تواند نماز را به‌صورت ایستاده با رکوع اختیاری بجا آورده و برای سجده روی صندلی بنشیند و در صورت امکان و عدم حرج، بنا بر احتیاط سر انگشت شست را روی زمین قرار دهد یا این‌که نماز را به‌صورت نشسته با سجدۀ اختیاری بخواند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net