دوشنبه، 24 خرداد 1400

لزوم قیام با توانایی ایستادن در نماز

پرسش :

زانوهایم ساییده شده و نمی‌توانم دو زانو بنشینم. لذا برای نماز پاهایم را دراز می‌کنم و برای رکوع و سجود به‌اندازه‌ای که بتوانم خم می‌شوم. آیا نماز من به این صورت صحیح است؟

پاسخ :
برای صدق رکوع همین‌که به حدی خم شوید که نوک دستتان به زانوهایتان برسد کافی است. برای سجده مهر را روی چیز بلندی قرار داده و روی آن سجده کنید، مواضع دیگر سجده را هم در صورت امکان روی زمین قرار دهید بنابراین اگر با سجده کردن روی صندلی بدون حرج می‌توانید نوک انگشتان شست را هم روی زمین قرار دهید، به آن شکل عمل کنید.

​​​​​​​منبع: zanjani.net