دوشنبه، 24 خرداد 1400

سجده مقابل قبور ائمه علیهم‌ السلام

پرسش :

آیا انجام سجدۀ شکر و یا تعظیم و ... در مقابل قبور امامان علیهم‌ السلام و امامزادگان جایز است؟

پاسخ :
سجده برای خداوند تعالی به جهت این‌که توفیق زیارت اولیای او نصیبش شده، عین خضوع و خشوع و اخلاص است و اشکال ندارد. البته از کارهایی که موجب برداشت نامناسب و سوء استفادۀ عمومی می‌گردد و سبب  رواج تهمت‌هایی علیه مکتب حقه است، پرهیز شود.

​​​​​​​منبع: zanjani.net