جمعه، 28 خرداد 1400

سرفه عمدی و تولید حرف در نماز

پرسش :

شخصی در اثنای نماز، جهت پاک‌کردن سینه و باز کردن صدا عمداً چند مرتبه سرفه می‌کند و یا صدایی شبیه سرفه از خود ظاهر می‌کند که موجب پیدایش بیش از دو حرف می‌شود، نماز او چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اشکال ندارد. ولی باید بعد از اتمام نماز، سجدۀ سهو انجام دهد؛ بله، اگر با توجّه به این‌که این کار، دو حرف و بیشتر تولید می‌کند، چنین کرده نمازش باطل می‌شود، بلکه اگر عمداً یک حرف هم تولید کند باید نمازش را دوباره بخواند.

منبع: zanjani.net