شنبه، 29 خرداد 1400

تحقیق در مورد تعداد نمازهای قضای پدر

پرسش :

آیا بر پسر بزرگ واجب است تا وقتی پدر زنده است دربارۀ نمازهای قضای او تحقیق کند تا بعداً بتواند آن‌ها را بجا آورد. آیا بر پدر واجب است پسر بزرگ را از مقدار آن آگاه نماید؟ در صورتی که پسر بزرگ را مطلع نکند،...

پاسخ :
فحص بر پسر واجب نیست و می‌تواند به مقدار نمازی که یقین دارد از پدرش قضا شده اکتفا کند ولی بر پدر واجب است تا فرصت دارد خودش بخواند و اگر نتوانست باید از راهی مثل وصیّت، مطمئن شود که پس از مرگ وی، از جانب وی بجا می‌آورند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net