شنبه، 29 خرداد 1400

محاسبه مبدأ سفر از خانه‌های آخر شهر

پرسش :

در اطراف برخی از شهرها خانه‌هایی با فاصله حدود دو تا سه کیلومتر از محدوده اصلی شهر و یا بیشتر ساخته شده است. آیا حد ترخص را باید از آخر این خانه‌ها محاسبه کرد یا آخر شهر؟

پاسخ :
در این موارد چنانچه عرف شروع سفر را با خروج از منطقه جدید بداند؛ حد ترخص و مسافت شرعی از آخر منطقه جدید محاسبه می¬گردد- هرچند منطقه جدید مستقل محسوب شود یا در آن تردید باشد.

​​​​​​​منبع: zanjani.net