شنبه، 29 خرداد 1400

ملاک حد ترخص در شهرهای متصل به هم

پرسش :

گاهی فاصلۀ بین بعضی از شهرها به دویست متر هم نمی‌رسد، حتی بعضی از خانه‌ها و خیابان‌ها و ادارات دو شهر کاملًا به هم متصل هستند، حد ترخص این موارد چگونه محاسبه می‌شود؟

پاسخ :
فارغ از محاسبۀ حد ترخص به این‌که صدای اذان بلند آخر شهر اول را بشنود و نیز اهل شهر او را نبینند، با رسیدن به شهر بعدی حد ترخص تمام می‌شود.

​​​​​​​منبع: zanjani.net