شنبه، 29 خرداد 1400

تمام خواندن نماز به توهم اقامت ده روز

پرسش :

شخصی به خیال آن‌که ده روز در مدینه اقامت می‌کند، نماز را تمام خوانده، و بعد از دو روز معلوم می‌شود که مجموع توقف کاروان در مدینه هشت روز است، وظیفۀ او نسبت به نمازهای گذشته و آینده چیست؟

پاسخ :
ظاهراً چنین شخصی مسافر است و حکم کسی را دارد که از اوّل می‌داند که مدت اقامتش کمتر از ده روز است. ولی نمازهایی که تمام خوانده و وقت آن گذشته است، نیازی به اعاده ندارد.

​​​​​​​منبع: zanjani.net