شنبه، 29 خرداد 1400

نماز زندانی در فاصله بیست کیلومتری وطن

پرسش :

اگر زندان در فاصلۀ بیست کیلومتری شهر قرار داشته باشد، نماز و روزۀ زندانی به چه کیفیت است؟

پاسخ :
نمازش تمام است مگر آن‌که با قصد زندان حرکت کرده باشد و قصد ماندن ده روز (هر چند قصد قهری) را نداشته باشد که در این صورت باید نماز را شکسته بخواند. البته اگر اقامتش در زندان چهار-پنج سال باشد، در این فرض نیز نمازش تمام است.

​​​​​​​منبع: zanjani.net