شنبه، 29 خرداد 1400

برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در مسجد

پرسش :

مسجدی دارای سه سالن می‌باشد که در حال حاضر از سالن جنوبی در فصل تابستان و از سالن شرقی در فصل زمستان جهت برگزاری نماز جماعت استفاده می‌شود و فعلاً از سالن قسمت شمالی هیچ استفاده‌ای نمی‌شود. آیا می‌توان از این سالن جهت برنامه‌های دیگری از جمله کلاس احکام و کتابخانه، کلاس قرآن، جلسه هیأت و برنامه‌های مذهبی استفاده نمود؟ قابل ذکر است در سالن مورد نظر قبلاً نماز جماعت برقرار می‌شده است.

پاسخ :
کارهایی مانند برگزاری جلسات روضه و احکام که خلاف وقف و مزاحم نماز نیست اشکال ندارد، اما تبدیل آن به کتابخانه که خلاف عنوان مسجد است، جایز نیست.

منبع: zanjani.net